Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

"ΕΚΤΡΟΠΗ 1" από την Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ

Μια διαφορετική παράσταση με τίτλο "ΕΚΤΡΟΠΗ 1" θα παρουσιάσει η Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς την ερχόμενη εβδομάδα στις 24 και 26 Απριλίου, στο χώρο του cafe-bar MOMENTS στη πόλη του Κιλκίς, στις 9.30 το βράδυ.
Πρόκειται για μια σύνθεση από θεατρικά ταχυδράματα σατιρικού περιεχομένου των Στανισλάβ Στρατίεφ, Κώστα Μουρσελά και Νίκου Περέλη.
Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου της η θεατρική Ομάδα της Τέχνης: "Με τον τίτλο ΕΚΤΡΟΠΗ 1 θέλουμε να δείξουμε τη φετινή μας πρόθεση, που αφορά και στην επιλογή των κειμένων αλλά και του χώρου της παράστασης. Τα κείμενα είναι ο προβληματισμός και η συμμετοχή μας σε μια εποχή κρίσης, όπου το θέατρο δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχο. Η επιλογή του χώρου έχει να κάνει με την απόφασή μας να δοκιμάσουμε εναλλακτικούς χώρους παρουσίασης θεατρικών κειμένων, αλλά και να πλησιάσουμε ένα διαφορετικό, και κυρίως, κοινό νεανικό... Πρόθεσή μας είναι την ΕΚΤΡΟΠΗ1 να ακολουθήσουν κι άλλες που ήδη ετοιμάζονται".
Στη συγκεκριμένη παράσταση θα παρουσιαστούν, κατά σειρά, “Η Γνώμη” του Στανισλάβ Στρατίεφ, “Σε Τιμή Ευκαιρίας” του Νίκου Περέλη και “Η Μπουχάρα” & “Ο Μπιντές” του Κώστα Μουρσελά.
Παίζουν ο Σπύρος Καπρέλας, η Πάολα Χαραλαμπίδου, ο Οδυσσέας Φραγγελάκης, η Ιφιγένεια Ποζίδου, ο Σταύρος Γκιόγκης, η Μαρία Σαμαρά, ο Θεόφιλος Γουλτίδης και η Κλαούντια Τοπαλίδου.
Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Παύλου Δανελάτου.
Cafe-Bar MOMENTS: 25ης Μαρτίου 24, Κιλκίς
Πληροφορίες/κρατήσεις: 23410 24217

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.