Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Φρίκη! Ηθοποιοί απήγαγαν και αποκεφάλισαν συνάδελφό τους για 20.000 ευρώ!


Η πανέμορφη ηθοποιός του Βοllywood, Meenakshi Thapar, έχασε τη ζωή της από δύο συναδέλφους της. Η 26χρονη ηθοποιός από την Βομβάη, βρισκόταν σε καλή οικονομική κατάσταση και αυτό ήταν κάτι γνωστό στον περίγυρό της.

Oι τρεις τους επρόκειτο να παίξουν μαζί σε μια ταινία, κι έτσι την κάλεσαν σε ένα ταξίδι στο Νεπάλ. Εκεί την απήγαγαν και ζήτησαν λίτρα 22.056 ευρώ (1.500.000 ρουπίες) από τους γονείς της .
Την προηγούμενη χρονιά είχαν παίξει μαζί σε ένα θρίλερ. Οι δύο άντρες είναι ζευγάρι, και είχαν βάλει στόχο να απαγάγουν την άτυχη κοπέλα μόλις έμαθαν την οικονομική της κατάσταση
Όταν ειδοποίησαν τη μητέρα της για τα λίτρα, εκείνη έβαλε κάποιο ποσό αλλά φαίνεται πως δεν τους ικανοποίησε. Τους έβαλε 60.000 ρουπίες και όλα δείχνουν ότι αμέσως μετά τη σκότωσαν.
Την στραγγάλισαν και στην συνέχεια την αποκεφάλισαν, έβαλαν το κεφάλι της σε σακούλα και το πέταξαν από το παράθυρο πούλμαν.Το σώμα της βρέθηκε πεταμένο σε δεξαμενή γεμάτη νερό.
Ο 36χρονος Amit Jaiswal και ο σύντροφός του Preeti Surin συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε η κάρτα sim του κινητού τηλεφώνου της Meenakshi.

http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.