Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τακτικό συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. από την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στη Θεσσαλονίκη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) πραγματοποιεί από την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στη Θεσσαλονίκη, Ξενοδοχείο «GRAND HOTEL PALACE» (Μοναστηρίου 305-307) το 41ο Τακτικό Συνέδριό της. Στην έναρξη των εργασιών του 41ου Τακτικού Συνεδρίου, έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Κώστας Ασκούνης και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Κώστας Τσικρικάς.
Οι εργασίες του Συνεδρίου, στις οποίες θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 650 αντιπρόσωποι από ολόκληρη την Ελλάδα, θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Απριλίου 2012 με την ψηφοφορία για την εκλογή οργάνων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αντιπροσώπων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και εκπροσώπων στα Ταμεία (Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Τ.Ε.Α.Δ.Υ.-Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και Τ.Π.Δ.Υ.-Τ.Α.Δ.Κ.Υ.)
Το 41ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. διεξάγεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, όπου η συγκυβέρνηση ακολουθώντας πιστά την επιβαλλομένη από τους ξένους δανειστές πολιτική του μνημονίου επιχειρεί την ισοπέδωση κάθε εργασιακού, ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού δικαιώματος των εργαζομένων στην Ελλάδα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.