Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Γκουντενούδη και των Περιφερειακών Συμβούλων για τις επικείμενες εξετάσεις των μαθητών

Εν όψει της διαδικασίας των Πανελλαδικών και των προαγωγικών εξετάσεων εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους εμπλεκόμενους: μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Ειδικότερα στους μαθητές, εύχομαι καλή επιτυχία με την επισήμανση ότι οι επικείμενες εξετάσεις είναι απλά ένας σταθμός και μια δοκιμασία στην πορεία της ζωής που ανοίγεται μπροστά τους. Η δοκιμασία των Πανελλαδικών είναι μια έγκυρη πιστοποίηση των προσπαθειών όλης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας για ένα καλύτερο επιστημονικό, επαγγελματικό, επιχειρηματικό και εργατικό δυναμικό για την πατρίδα μας. Ένα δυναμικό που σήμερα είναι εξαιρετικά πολύτιμο για την υπέρβαση των δυσκολιών και την είσοδο στην εποχή της Ανάπτυξης και της Ευημερίας.
Καλή επιτυχία
Χρήστος Γκουντενούδης
Αντιπεριφερειάρχης
Ανδρέας Βεργίδης
Παύλος Θωμαΐδης
Χρήστος Ανθρακίδης
Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.