Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αργία

Το θέμα της αργίας της δημοτικής συμβούλου Κιλκίς Παναγιώτας Μαρινίδου με απόφαση της Περιφέρειας, έφερε στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αφεντουλίδης. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της «Κοινωνίας της Δημιουργίας» ρώτησε το προεδρείο γιατί δεν ενημερώθηκε το σώμα για την αργία της κ. Μαρινίδου, ενώ υπογράμμισε ότι με την απόκρυψη μιας τέτοιας πληροφορίας κανείς δεν προστατεύει κανέναν. Η απάντηση που έλαβε από την Πρόεδρο Καλλισθένη Πάκα ήταν ότι η σχετική απόφαση ήταν γνωστή, καθώς και ότι σε όλες τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου αναγραφόταν ότι η εν λόγω σύμβουλος απουσιάζει λόγω αργίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.