Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Επέτειοι

Σημαδιακή η χρονιά που διανύουμε για τα δυο μεγάλα αθλητικά σωματεία της πόλης του Κιλκίς. Ο ποδοσφαιρικός Κιλκισιακός συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής, ενώ ο ΓΑΣΚ γίνεται 30 ετών. Οι επετειακές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, κι όλοι οι Κιλκισιώτες οφείλουμε με τη συμμετοχή μας να τιμήσουμε την ιστορική διαδρομή των συλλόγων μας, που μας χάρισαν τόσες στιγμές συγκίνησης με τις διακρίσεις τους. Θυμίζουμε ότι ο Κιλκισιακός είχε φτάσει κάποτε στο σημείο να διεκδικεί την άνοδό του στην Α΄ Εθνική, ενώ το χάντμπολ του ΓΑΣΚ έγινε η μόνη ομάδα του νομού μ’ ευρωπαϊκή παρουσία.
Κυρίως, όμως, θα πρέπει να συμμετέχουμε στις αθλητικές εκδηλώσεις των συλλόγων. Το αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.