Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς το οποίο διήρκησε από τις 24/04/2023 έως και τις 12/06/2023. Σκοπός του προγράμματος ήταν η απόκτηση κολυμβητικής παιδείας και επάρκειας για το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού της Γ΄ τάξης του Δημοτικού. 

Στόχοι του προγράμματος ήταν η απόκτηση βιωματικής γνώσης βασικών κανόνων ασφάλειας και υγιεινής, η ανάπτυξη αυτοπεποίθησης μέσα στο νερό, η εξάσκηση βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων και η εξοικείωση των μαθητών με το υδάτινο στοιχείο μέσω παιχνιδιού και ψυχαγωγίας. Η ανταπόκριση των σχολείων και των μαθητών στο πρόγραμμα ήταν καθολική. 

Έλαβαν μέρος περίπου 280 μαθητές από 13 σχολεία κάτω από την επίβλεψη των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και του Συντονιστή κολύμβησης. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, διαπιστώθηκε η ευρεία αποδοχή του από τους μαθητές και τους γονείς τους, η οποία καταδεικνύει ως αναγκαία την υλοποίηση του, κάθε σχολική χρονιά. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο όλο εγχείρημα αλλά και την χρηματοδότηση του ιδιωτικού κολυμβητηρίου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για τη χρηματοδότηση των μετακινήσεων αλλά πολύ περισσότερο τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση ενός βιωματικού κύκλου μαθημάτων, τα οποία προσέφεραν πολλαπλά και επωφελή μαθησιακά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.