Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Όταν η υποβάθμιση χτυπάει κόκκινο στο Κιλκίς...

Υπογράφει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε. Ρ. 
Δυστυχώς η υποβάθμιση  στην περιοχή του Ζωοπάζααρου Κιλκίς συνεχίζεται (πάρκινγκ φορτηγών και λεωφορείων και προσφάτως μέχρι και χώρος διανυκτέρευσης Ρομά).

Φυσικά ο θόρυβος και τα χυμένα λάδια στο χώμα από τα φορτηγά, τα σκουπίδια που μαζεύονται εκει, τα χόρτα που πνίγον τον τόπο και κλείσανε μέχρι και το πεζοδρόμιο δίπλα στο οικόπεδο, οι παρατημένες σωλήνες (κάποιου εργολάβου ίσως), δεν τιμούν ούτε τον Δήμο, αλλά υποβαθμίζουν και την ζωή μας.

Ο θόρυβος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού μέσα στην μέρα είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τις μηχανές των φορτηγών για μεγάλα χρονικά διαστήματα να δουλευουν, και άντε το χειμώνα είναι κλειστα τα παράθυρα και δεν ακούγεται τόσο,τώρα ομως το καλοκαίρι που έχουμε ανοιχτά δεν υποφέρεται.

















2 σχόλια:

  1. Τα φορτηγά φίλτατε είναι σε ιδιωτικό χώρο και δεν ενοχλούν κανένα.για τα κωλοαυτοκινητα που είναι σταθμευμένα δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα να μην χωράει δεύτερο αυτοκίνητο σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης δεν λες τίποτα. Για την μπουρδελο ποίηση της πόλης δεν λες τίποτα. Παντού σκόνες σκαψίματα δρόμοι με τρύπες ανύπαρκτα πεζοδρόμια κλπ κλπ ζητω η δημαρχαρα. Το μόνο που τους νοιάζει πως θα βολέψουν ημετέρους. Έργο μηδέν παρακαταθήκη μηδέν. Αλλά βέβαια ότι του φανεί του λωλοστεφανη. Οπότε το σχόλιο σου είναι τελείως ανυποστατο. Καλύτερα ασχολήσου με τα θέατρα μιας και εσύ αποτελείς ένα από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, βάζω στοίχημα ότι είσαι φορτηγατζής και θίχτηκες τόσο πολύ. Μάλλον όμως είσαι και αδιάβαστος. Πρώτα απ όλα ανυπόστατο είναι το σχόλιο που έγραψες, όπως και το μυαλό σου. Βγήκες έγραψες μια αρλούμπα και τι μας λες; Ότι το οικόπεδο είναι ιδιωτικό. Δυστυχώς για σένα δεν είναι ιδιωτικό, ανήκει στο δήμο, μάλιστα πριν λίγα χρόνια είχε γίνει και προσωρινό εργοτάξιο της ΔΕΥΑΚ. Επίσης αφού τα φορτηγά δεν ενοχλούν, φώναξε τους κάτω από το σπίτι σου και πες τους να παρκάρουν εκεί, να μαρσάρουν,να γεμίζει λάδια ο τόπος, να το ευχαριστηθείς.
      Πες μας τώρα εσύ τι έχεις γράψει γι'αυτή την πόλη και τα προβλήματα της;
      Τίποτα, απλά πουλάς πνεύμα, κλάσσικος έλληνας.
      Όσον αφορά τα θέατρα, έχει στο λόφο ένα, να πας να το επισκεφτείς.Έχει ωραίες παραστάσεις.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.