Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε φιλικους αγώνες Taekwondo στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης στις 27 Μαίου 2023. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1000 αθλητές-ριες σε μια άρτια διοργάνωση από τον αθλητικό σύλλογο Α.Σ 'Hwarang Μαχητές' με στόχο την γνωριμία των μικρών ηλικιών με τον αγωνιστικό τομέα καιτων μεγαλύτερων με την εξάσκηση καιεφαρμογή των τεχνικών που έχουν ήδη μαθευτεί.

Σε αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε καιο Α.Σ 'Τόλμη' Κιλκίς με 31 αθλητές-ριες.

Επιπλέον, την Κυριακή 28 Μαίου 2023 διεξήχθησαν φιλικοίαγώνες Kick Boxing στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης υπό την αιγίδα της ΠΟΚ καιτου συλλόγου Α.Σ Νέα Φλόγα Πολίχνης. Σε αυτήν την διοργάνωση από τον Α.Σ 'Η Τόλμη' Κιλκίς συμμετείχαν οι:

• Τσομπάνη Άννα, Low Kick, -67 κιλά, Νικήτρια με πολύ δυνατή εμφάνιση

• Μοσχόπουλος Στέλιος, Kick Light, -43 κιλά, Ισοπαλία με πολύ καλή εμφάνιση και εντυπωσιακό αγώνα

• Συμεωνίδης Βαλέριος, Kick Light, - 30 κιλά, Δύο αγώνες εμπειρίας δίχως
νικητή

• Καλφόγλου Γεώργιος, Kick Light, -34 κιλά, Aγώνας εμπειρίας δίχως νικητή

Συγχαρητήρια έδωσαν οι προπονητές για την πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών-ριών καιεύχονταικαλή επιτυχία στις μελλοντικές διοργανώσεις που έρχονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.