Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Τελετή λήξης αγωνιστική μπασκετικής περιόδου 2022 – 2023, για τα τμήματα των Ατρομήτων Καμπάνη

Δελτίο τύπου Ατρομήτων Καμπάνη
Έπεσε με ιδανικό και φαντασμαγορικό τρόπο η αυλαία για την αγωνιστική μπασκετική περίοδο 2022 – 2023 για τα τμήματα των Ατρομήτων.

Το ραντεβού δόθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου στη φυσική και αγωνιστική έδρα του ομίλου το κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη,σε μια τρίωρη εκδήλωση και γιορτή,οι μικροί καλαθοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, γονείς και φίλοι γιόρτασαν και έδωσαν ευχές καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα έκρυβε πολλές εκπλήξεις, περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι all Star (Bucks- Lakers ) για το τμήμα των Γαλανόλευκων Αστεριών σε συνθήκες κανονικού παιχνιδιού με γραμματεία διατησια και προπονητές.

Η γιορτή είχε και διαγωνιστικά παιχνίδια ,στα οποία οι νικητές, ήταν στο τμήμα των γαλανόλευκων αστεριών 1.Σοτα Άγγελος 2.Τεριεβ Χρήστος 3.Κονιας Αντώνης στο τμήμα των προμινι 1.Παπαδόπουλος Γιάννης 2.Σοτα Ραφαέλα 3.Κονια Ελένη. και στο τμήμα των Bambini 1.Ιωαννίδου Αντιγόνη 2.Λαδας Γεώργιος 3.Αντωνιάδου Άννα. Μοιράστηκαν σάντουιτς, χυμοί, αναψυκτικά , λουκουμάδες που πρόσφερε δωρεάν η διοίκηση στα παιδιά, της ομάδας.

Αναφέρθηκε από την υπεύθυνο της ακαδημίας ότι: Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, η φιλοσοφία του ομίλου μας,είναι πρωτίστως να βγουν καλοί άνθρωποι στην κοινωνία μέσα από το κομμάτι του αθλητισμού που τους διδάσκουν οι προπονητές - παιδαγωγοί.Δεύτερος επίσης βασικός στόχος είναι να τους κολλήσουμε το μικρόβιο του μπάσκετ και να κάνουν την άθληση στάση ζωής.Στο δύσκολο μονοπάτι του πρωταθλητισμού αν τυχόν έρθει, θα είμαστε και εκεί κοντά τους για να στηρίξουμε την προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς,τους φίλους της ομάδας,που μας τίμησαν με την παρουσία τους,τον διαιτητή Μεταξά Νικόλαο ( ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας περνοντας από όλα τα τμήματα) για την διαιτητευση του αγώνα all Star όπως επίσης τον προπονητή με εμπειρία από την ΕΚΑΣΘ Καραντακη Κωνσταντίνο για τις προπονητικές του συμβουλές.

Καλο καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.