Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Στην ΙΜ Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Γρίβα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης

Στην αρχιερατική θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στη Γρίβα, παρέστη, σήμερα, Λαμπροτρίτη 18 Απριλίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Η εν λόγω Ιερά Μονή πανηγυρίζει την Τρίτη της Διακαινησίμου (Δευτέρα του Πάσχα απόγευμα και Τρίτη του Πάσχα), ημέρα κατά την οποία μαρτύρησαν οι Άγιοι στην Θερμή της Λέσβου το έτος 1463.

Στο προαύλιο της Μονής πραγματοποιήθηκε λιτανεία των ιερών λειψάνων των Νεοφανών Μαρτύρων, τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μονή, υπό τους ήχους των Χάλκινων της Γουμένισσας.

Νωρίτερα ο κ. Βεργίδης παρέστη στη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Γουμενίσσης και τη λιτανεία της θαυματουργήςεικόνας της Παναγίας, (εορτάζει τέσσερεις φορές τον χρόνο, μία εκ των οποίων την Λαμπροτρίτη), υπό τους ήχους των Χάλκινων, η οποία έγινε στον προαύλειο χώρο της Μονής.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.