Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Κυρία Αθηνά Κωλεσίδου, σας ευχαριστούμε θερμά...

Δελτίο τύπου Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές των τριών σωμάτων του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας (Διευθύνουσα) του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κα. Αθηνά Κωλεσίδου για την αμέριστη και συνεχή στήριξη της στο έργο του ΕΕΣ Κιλκίς.

Πάντοτε ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα που της απευθύνουμε "αγκαλιάζοντας" με αγάπη όλους τους εθελοντές προκειμένου να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει και συμβάλει ενεργά στην ολοκλήρωση της πρακτικής τους εξάσκησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές, της εύχονται υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.