Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Η παράσταση "Οδυσσέα γύρισε απίτι", από τη θεατρική ομάδα του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς



Υπογράφει η Βάσω Βαϊούλη
Ο Κάρολος Κουν κάποτε είπε: "...κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας και το κοινό μας...κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας...".

Προφανώς η υπέροχη Ελενη Λιαρετιδου έχει αυτά τα λόγια στον νου της όταν δουλεύει με την ομάδα: "ψυχή θεάτρου τέχνη", την θεατρική ομάδα του 2ου Π.ΓΕΛ Κιλκίς.

Έφηβοι, μαθητές των λυκείων μας, με μεράκι, ταλέντο, κέφι, τόλμη και, κυρίως, αγάπη, με την καθοδήγηση της ακούραστης Ελένης μας ετοίμασαν το έργο του Ι. Καμπανέλλη "Οδυσσέα, γύρισε σπίτι".

Νιώθω ευλογημένη γιατί είχα την τύχη να βοηθήσω ελάχιστα κι εγώ.

Σας περιμένουμε στην αίθουσα της παλιάς νομαρχίας το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απρίλη για να δείτε όλα αυτά, με τα ίδια σας τα μάτια.

Καλή επιτυχία παιδιά.

Θα σκίσετε..

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Όμιλος θεατρικής αγωγής του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς
Θεατρική ομάδα "Ψυχῇ Θεάτρου Τέχνη"

Στον απόηχο του θεατρικού έτους "Ι. Καμπανέλλη 2022" και για δεύτερη φορά στην ιστορία της ομάδας μας τιμούμε τον μεγάλο Έλληνα δραματουργό, παρουσιάζοντας την πολιτικοκοινωνική και φιλοσοφική σάτιρα "Οδυσσέα γύρισε σπίτι". Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ι.Μητροπόλεως Κιλκίς (κτήριο παλιάς Νομαρχίας).

Η Διευθύντρια Αικατερίνη Ρώσσιου
Η υπεύθυνη καθηγήτρια Ελένη Λιαρετίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.