Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Αυλαία ρίχνουν οι Χριστουγεννιάτικες Βραδιές Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Δελτίο τύπου Βιβλιοπωλείου Ψάλτου
Το τρίτο, και τελευταίο για φέτος, #Bookclub του βιβλιοπωλείου μας βρίσκεται προ των πυλών και είμαστε κατενθουσιασμένοι! Το Σαββατοκύριακο 17-18/12/2022 θα διαβάσουμε το πιο χριστουγεννιάτικο βιβλίο, «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη» από τις Εκδόσεις Πατάκη, θα τραγουδήσουμε και θα ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας στα πιο χριστουγεννιάτικα σχέδια όπως κάθε άλλη φορά, αλλά και… αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα θα μπούμε περισσότερο στο κλίμα των ημερών γράφοντας γράμμα στον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη.

Τα ξωτικά του βιβλιοπωλείου μας θα αναλάβουν να βοηθήσουν κάθε μικρό και μικρή μας φίλη να ζητήσει ό,τι επιθυμεί από τον πρωταγωνιστή των ημερών, ενώ θα αναλάβουν και να στείλουν τα γράμματα στον μακρινό Βόρειο Πόλο. Ποιος να το περίμενε όμως ότι θα λάβουν και απάντηση πίσω;

Και όμως, καλά διαβάσατε. Ο Άγιος Βασίλης θα απαντήσει προσωπικά σε κάθε ένα μικρό του θαυμαστή εντείνοντας την ανυπομονησία του για τα Χριστούγεννα.

Χάρη στην μεγάλη δική σας ανταπόκριση, δυστυχώς οι θέσεις και για την συγκεκριμένη εκδήλωση έχουν κλείσει. Ωστόσο, όποιο παιδάκι θέλει, και δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να μπει σε λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις ή αλλαγές. Όσοι πάλι δεν προλάβετε, μην στεναχωρηθείτε, καθώς με την νέα χρονιά το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου σας ετοιμάζει πολλές βραδιές #Bookclub ακόμη, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το εγχείρημα μας με τόση αγάπη, επιφυλασσόμαστε για τα καλύτερα που έρχονται.

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το μαξιλαράκι σας.

Merry Bookmas on Psaltou Bookstore.

Υπογράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/
MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.