Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης Βόλεϊ, νίκησε εύκολα και τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου  ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης Βόλεϊ
Πρωτάθλημα Κ-18 Κορασίδων (ΕΣΠΕΜ - Γ΄όμιλος)
Ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης ξεκίνησε τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη. Στο εκτός έδρας παιχνίδι νίκησε εύκολα και τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 3-0 σετ (25-5, 25-7, 25-9). Έχει κάνει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βαθμολογικά διατηρείται στην 1η θέση του ομίλου της.

Η ομάδα μας έπαιξε με σοβαρότητα, επέβαλλε το παιχνίδι της με αποτελεσματικότητα και χωρίς να δώσει δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να ‘’μπει’’ στο παιχνίδι. Πίεσε πολύ στο ΣΕΡΒΙΣ και σε κόντρα επιθέσεις είχε πληθώρα επιλογών επίθεσης από όλες τις ζώνες. Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης αρχίζει να, παίζει έξυπνα, ‘’βλέπει’’ αντίπαλο γήπεδο και πλέον έμαθε να κερδίζει πόντους με τακτική.

Έγιναν πολλές αλλαγές και δόθηκε χρόνος και στις αναπληρωματικές παίκτριες (Παγκορασίδες) να προσαρμοστούν στο παιχνίδι καθότι στις 18/12/ ξεκινάει το πρωτάθλημα τους
Επόμενος αγώνας Το Σάββατο εντός έδρας με τον Μεγ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Μέλλιου Ειρήνη, Ψαρρά Ειρήνη, Τέφα Μαρία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Παντηρμά Κατερίνα, (L1) Αμοιρίδου Ελεάνα, (L2) Παπά Μαρία, Τέφα Μελίνα, Τσόνογλου Χρυσή, Τσάφα Μαρία, Τσακαλίδου Άννα, Θεολόγου Αθανασία.

Πρωτάθλημα Κ-20 Νεαννίδων (ΕΣΠΕΜ)

Οι ομάδα Νεαννίδων Κ20 του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τον καλλίτερο τρόπο. Νίκησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της την Νίκη Αιγινίου με 3-1 σετ (20-25, 16-25, 26-24, 22-25)

Αγωνιστικά το παιχνίδι είχε ένταση μετά το 3ο σετ καθότι το 2-0 σετ έγινε εύκολα από τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Οι αθλήτριες του Αλέξανδρου έπαιξαν με πάθος, ήταν προσηλωμένες στο παιχνίδι τους και με υπομονή, ηρεμία, στα κρίσιμα σημεία μετά τους 20 πόντους ‘’καθάρισαν’’ τον αγώνα με καθαρή νίκη 3-1 σετ.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης: Μέλλιου Ειρήνη, Ψαρρά Ειρήνη, Τέφα Μαρία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Παυλίδου Χρύσα, Παπαστϊκούδη Εύα, Παντηρμά Κατερίνα, (L1) Αμοιρίδου Ελεάνα, (L2) Θεολόγου Φωτεινή, Τέφα Μελίνα, Τσάφα Μαρία, Τσακαλίδου Άννα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.