Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Στοχευμένες παρεμβάσεις συντήρησης του οδικού δικτύου από την Π.Ε. Κιλκίς

Τις στοχευμένες παρεμβάσεις επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της συνεχίζει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και, όπως δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, «οι εργασίες για την ασφάλεια του οδικού δικτύου αποτελούν προτεραιότητα, με στόχο την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νομού».

Οι εργασίες που εκτελούνται από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου του νομού και αφορούν κυρίως σε συντήρηση του οδοστρώματος (ασφαλτόστρωση κ.ά), χρήση αντιολισθητικής ασφάλτου, κοπή αυτοφυούς ανεπιθύμητης βλάστησης και καθαρισμό ερεισμάτων.

Ενδεικτικά, από τις αρχές του τρέχοντος μήνα έχουν ολοκληρωθεί εργασίες κοπής ανεπιθύμητης βλάστησης σε τμήματα του οδικού δικτύου εντός του Δήμου Παιονίας (Π.Ε.Ο.1 έξοδος Πολυκάστρου προς Εύζωνοι και Επ. Ο. προς Σκρα, στο τμήμα από Γουμένισσα προς Μ. Λιβάδια), οι οποίες βελτιώνουν την ορατότητα για τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

Εξάλλου, έχουν ολοκληρωθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης επιδιόρθωσης/αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα σε οδικά τμήματα- μεταξύ των οποίων- στην είσοδο του Ν. Αγιονερίου, επί της επαρχιακής οδού Π. Γυναικόκαστρο – Μεσιανό, καθώς και εργασίες διαγράμμισης στην επαρχιακή οδό Χέρσο – Μ. Στέρνα – Ποντοηράκλειακαι στο τμήμα Μικρόκαμπος – Πικρολίμνη.

Το σύνολο των εκτελούμενων εργασιών εντάσσονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού βελτίωσης των συνθηκών του εθνικού & επαρχιακού οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Π.Ε. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.