Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Δ. Μπαβέλης: Γιάννη Αλίρη σ' ευχαριστώ δημόσια και από καρδιάς

Υπογράφει ο Δημήτρης Μπαβέλης
Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω, δημόσια και από καρδιάς τον συνοδοιπόρο στην τοπική αυτοδιοίκηση, κ. Γιάννη Αλίρη, ο οποίος αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθεί από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας πριν από τη λήψη της θητείας της θεσμοθετημένης δημοτικής περιόδου.

Μετά από μια μακρά και πετυχημένη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος από όποια θέση και αν βρέθηκε, αφήνει τόπο στη νέα γενιά.

Μαχητικός αγωνιστής για τα «πιστεύω» του και το συμφέρον των δημοτών μας και του τόπου μας αλλά και διαλλακτικός και συναινετικός όπου έκρινε ότι η προσωπική του άποψη έπρεπε να μείνει στην άκρη, για το κοινό καλό.

Προσωπικά, τα οκτώ χρόνια που συνυπήρξα με τον Γιάννη Αλίρη, είχαμε μια αγαστή συνεργασία, στηριζόμενη στον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση. Η εμπειρία του πολύτιμη, μου προσέφερε μια διαφορετική οπτική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θα ήθελα να ευχηθώ στον φίλο Γιάννη να παραμείνει ανήσυχος και δημιουργικός σε ότι επιλέξει να κάνει τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.