Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Πασχαλινό Αυγοτσούγκρισμα “Ακριτών” - 35 Χρόνια


Μέλη του Δ.Σ. των “Ακριτών” και μέλη του χορευτικού στην κεντρική πλατεία Πολυκάστρου μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022.
Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης

Ήταν Ιανουάριος του 1987 όταν ξεκινούσε η 3η δεκαετία ζωής και δράσης του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων οι “Ακρίτες”.

Στη νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Συλλόγου (19 Ιανουαρίου 1987), κοντά στα παλαιά μέλη Βασίλης Αθανασιάδης (πρόεδρος), + Χρήστος Αδαμίδης (αντιπρόεδρος), προσετέθησαν για πρώτη φορά τρία νέα δυναμικά μέλη στη Διοίκηση, αυτά ήταν ο Γιάννης Αλτιπαρμακίδης (γραμματέας), + Ηρακλής Αποστολίδης (ταμίας) και Νίκος Σιάννας (υπεύθυνος καλλιτεχνικού).

Η χρονιά αυτή, είναι απαρχή νέας δυναμικής πορείας του Συλλόγου με νέες εκδηλώσεις που έγιναν θεσμός και αγαπήθηκαν - στηρίχθηκαν από όλα τα μέλη και τους πάρα πολλούς φίλους των “Ακριτών” και πραγματοποιούνται μέχρι σήμερα.

Τον Απρίλη του 1987 πραγματοποιήθηκε το “1ο Πασχαλινό Αυγοτσούγκρισμα” το οποίο συμπλήρωσε φέτος 35 χρόνια, το δώρο του νικητή ήταν πάντα προσφορά του καταστήματος του ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Γιώργου Ι. Αλτιπαρμακίδη.

Την ίδια χρονιά και τον μήνα Ιούνιο διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική πλατεία Πολυκάστρου το “ 1ο Ποντιακόν Πανούρ” και τον Σεπτέμβριο 1987 διοργανώθηκαν οι πρώτες “Εκδηλώσεις Μνήμης των Αλησμόνητων Πατρίδων”.

Η σημερινή Διοίκηση των “Ἁκριτών”, όλα νέα παιδιά, που μεγάλωσαν μέσα στο Σύλλογο, μετέχοντας σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου, συνεχίζουν τις εκδηλώσεις με το ίδιο μεράκι και πολύ δουλειά και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Το Σάββατο 14 Μαϊου 2022, στον αύλειο χώρο του “Σπιτιού Του Πόντου” στις 21:00 διοργανώνεται το “Αυγοτσούγκρισμα 2022” .

Και θα είμαστε ακόμη μια φορά όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.