Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Επίσκεψη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς, σε σχολεία της πόλης

Δελτίο τύπου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο Κηπουρίδη Αλκιβιάδη και τον Αναπληρωτή Ταμία Κετικίδη Γεώργιο, μετέβη την 11-05-2022 σε Λύκεια του ν. Κιλκίς όπου και παραδόθηκαν στον Υποδιευθυντή 1ου Γ.Ε.Λ. Κιλκίς κ. Κακουλίδη Παντελή, στον Διευθυντή του 1ο Ε.Π.Α.Λ. Κιλκίς κ. Καστανά Γεώργιο και στην Διευθύντρια του 2ου Γ.Ε.Λ. Κιλκίς κα. Ρώσσιου Αικατερίνη, το βιβλίο οδηγό σπουδών, "ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ", το οποίο περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες για όλες τις σχολές και απευθύνεται σε μαθητές λυκείου που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Το εν λόγω βιβλίο θα έχουν την δυνατότητα να το δανειστούν από την βιβλιοθήκη του σχολείου τους ώστε να ενημερωθούν κατάλληλα πριν την συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.