Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/12/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στο «Παντελής Κυριακίδης» ο Αλέξανδρος Κιλκίς
«Παρί» και «Μαρσέιγ» με τους προπονητές τους Δημήτρη Μούρο και Κωνσταντίνο Σωτηριάδη μετέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στις εγκαταστάσεις Λέοντες της Θεσσαλονίκης για έναν πραγματικά ιερό σκοπό. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς όπως κάθε χρονιά συμμετείχε και φέτος το φιλανθρωπικό τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες κάθε χρόνο.

Τα παιδιά της Ακαδημίας είχαν την δυνατότητα να αποκομίσουν νέες εικόνες, εμπειρίες και παραστάσεις, όπως επίσης και να γνωριστούν με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Η «Παρί» αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Κορώνειας και τον ΠΑΟΚ «Πατριαρχείο» από τα Γιαννιτσά, σε δύο πολύ συναρπαστικές αναμετρήσεις. Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, και έδωσε όλο της τον «εαυτό» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η «Μαρσέιγ» βρήκε απέναντί της τον ΠΑΟΚ Κορώνειας και την Τούμπα FC.Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου έδειξαν πάλι το ταλέντο τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων για το ωραίο και συνάμα σωστά δομημένο ποδόσφαιρο.

‘Εκλεισε με «τεσσάρα» το 2021

Νικηφόρα ολοκλήρωσε το 2021 η ομάδα νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς καθώς επιβλήθηκε με 4-1 στο Κεντρικό για την δέκατη αγωνιστική του ανατολικού ομίλου της Α' Κατηγορίας.

Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη ήταν πολύ καλή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, επέβαλε τον δικό της ρυθμό, και προηγήθηκε στο 16' με ωραίο σουτ του Χρήστου Κυμπαρίδη.

Αυτό το γρήγορο τέρμα έδωσε ακόμη περισσότερη ενέργεια και ψυχολογία στο νεανικό μας συγκρότημα, το οποίο αφού είχε δύο ακόμη καλές στιγμές με τους Γκαμπριντασβίλι και Δημήτρη Χριστοφορίδη στο επόμενο πεντάλεπτο, έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 24' όταν ο Απόστολος Παυλίδης έκανε την ασίστ στον Παναγιώτη Δεσποινίδη που σκόραρε με πλασέ.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αλέξανδρου πέτυχε και τρίτο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 42' συνεργάστηκαν οι Γκιόκα, Κότσι και Γκαμπριντασβίλι, με τον τελευταίο να χρίζεται και αυτός σκόρερ.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο κ. Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Το Κεντρικό μείωσε στο 78', λίγο αργότερα ο Φίλιππος Παυλίδης είχε χαμένο τετ α τετ και τελικά στο 86' ο Κωνσταντίνος Γρηγοράκης έπειτα από την δεύτερη ασίστ του Απόστολου Παυλίδη διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Παπαδόπουλος, Α. Παυλίδης, Κυμπαρίδης, Μπατσέλλι, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Κότσι, Σιδηρόπουλος, Γκαμπριντασβίλι, Γκιόκα, Δεσποινίδης, Φ. Παυλίδης, Κακαβίτσας, Στανημερόπουλος, Γρηγοράκης, Πότκα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Αθήνα από 27-29 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο Τουρνουά στον χώρο του Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου έρχεται από τις 27-29 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, και ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν μπορεί παρά να είναι και αυτός εκεί.

Ανάμεσα στα τμήματα υποδομής των κορυφαίων συλλόγων της Super League, ο Αλέξανδρος Κιλκίς θα δώσει το παρών με το τμήμα "Μάντσεστερ".

Μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα γνωρίσουν παιδιά από όλη την Ελλάδα, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα περάσουν ένα πολύ όμορφο τριήμερο.

Νέες εμπειρίες στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Παρά την ήττα της με 2-0 από τον Άρη η Κ13 «Μάντσεστερ» είχε θετική εικόνα με υψηλή απόδοση, στον πιο δύσκολο αγώνα της στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Αλέξανδρος είχε κοντά τις γραμμές του, πίεζε δίχως σταματημό και δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στους φιλοξενούμενους στα γήπεδα Planet.

Ο Άρης βρήκε εν τέλει δύο τέρματα στο 51’ με πέναλτι και στο 59’ σε αντεπίθεση και έφτασε στη νίκη. Ο Αλέξανδρο είχε την ευκαιρία του αμέσως μετά το 1-0 να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Μανγκανιέλλο είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απομακρύνει το σουτ.

Η «Παρί» του Δημήτρη Μούρου είχε και αυτή πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ήφαιστο στην Κ10, όμως παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο νίκησε με 4-3 στις λεπτομέρειες. Προηγήθηκε γρήγορα, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και λίγο πριν το τέλος έφτασε στο τέρμα της νίκης.

Η «Μίλαν» εν τα κατάφερε κόντρα στον Άρη στην ηλικία Κ11, με τους Θεσσαλονικείς να φτάνουν στη νίκη με 6-2. Από την μεριά της η Κ12 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη μπορούμε να πούμε πως ζωγράφιζε μέσα στο γήπεδο στο παιχνίδι της με τον Αστέρα Ραιδεστού. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς έθελξαν για ένα ακόμη Σάββατο με την παρουσία τους και έφτασαν στη νίκη με το άνετο 7-0 και συνεχίζει το κυνήγι της πρώτης θέσης στον όμιλό της.

Τέλος η "Μαρσέιγ" ήταν για "φίλημα" και αυτό το Σάββατο. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη έπαιξε εκ νέου εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και επιβλήθηκε με 5-2 στα γήπεδα Joga Bonito του Ατρόμητου Τριαδίου, συνεχίζοντας έτσι την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα Κ9 της ΕΠΣ Μακεδονίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.