Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η μικτή χορωδία του «πόλις»


Την πρώτη της εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου η νεοσύστατη μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συνόλου «η πόλις». Οι ενθουσιώδεις χορωδοί από το Κιλκίς συμμετείχαν με τη γυναικεία χορωδία ChorΩδες στην εκδήλωση με τίτλο "Χριστουγεννιάτικη Αλληλεγγύη», που διοργάνωσε το Σωματείο Φίλων Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου της συμπρωτεύουσας. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Την επιμέλεια και διεύθυνση του προγράμματος είχε η μαέστρος και σοπράνο Άλκηστις Τόγια. 

Η καταξιωμένη και έμπειρη μουσικολόγος, μουσικοπαιδαγωγός και υποψήφια διδάκτωρ ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακό στη μουσική παιδαγωγική με ειδίκευση στην ψυχική ευεξία ενηλίκων ερασιτεχνών χορωδών, ανέλαβε τη χορωδία του «πόλις» στις αρχές Νοεμβρίου και ήδη, μόλις στον ένα μήνα λειτουργίας της παρουσιάζει μια εικόνα εξόχως δημιουργική και δυναμική, με μέλλον στα καλλιτεχνικά πράγματα του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.