Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Άτλας vs Αίας: Το βόλει στο Κιλκίς βρίσκεται σε άνοδο


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Μετά το ρεπό της 8ης αγωνιστικής, ο ΑΤΛΑΣ αγωνίστηκε και πάλι στο κλειστό γήπεδο του Κιλκίς, στις 18/12/2021, για το πρωτάθλημα των κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον συμπολίτη ΑΙΑ. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τις προσπάθειες των κοριτσιών εκατέρωθεν, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πάθος, εναλλαγές στο σκορ, καλοζυγισμένα σερβίς, λάθη και κυρίως αγωνία. Το αποτέλεσμα ήταν 2-3 με τα σετ (24-26, 25-20, 22-25, 25-23, 12-15) άλλωστε να αποδεικνύουν τα παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση διαπιστώθηκε πως το βόλει στο Κιλκίς βρίσκεται σε άνοδο, αφού τόσο ο αριθμός των ομάδων και της συμμετοχής σε αυτές αυξάνεται, αλλά και η ποιότητα τους ανεβαίνει σε κάθε αγώνα, ένα ακόμα επίπεδο. Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: (Μπακύρτσης Χρήστος) Μπακύρτση Ν., Κελλνερ Β., Παπαδοπούλου Ρ., Μάντζαρη (λίμπερο), Γεωργιάδου, Κουλίδου, Γκουρτσιάδου, Παπαδοπούλου Ε., Μπακύρτση Χρ., Χονδροματίδου, Κάργου, Αμοιρίδου (λίμπερο), Κελλνερ Ν.

ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: (Τάνια Σακαλάκη) Λαζαρίδου, Σαμολαδά, Βαμβακά, Τσιλιγκαρίδου, Καμπουύρα, Λυρτζή, Παπαδοπούλου Μ., Κολεσιώτου, Χατζηπαραδείση, Ανδρεανίδου.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μάντζαρη Αθανάσιου πατέρα της αθλήτριας του συλλόγου μας Μάντζαρη Γεωργίας.

Επόμενος αγώνας και τελευταίος, εκτός έδρας στις 8 Ιανουαρίου στις 16:00 με τον Α.Σ. Αλέξανδρο Αξιούπολης.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6970667178 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.