Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Επιτυχίες για το Kinesis Fight Club


Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στο 10ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στον Σταυρό Χαλκιδικής συμμετείχε το Kinesis με 4 αθλητές. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών και διοργανωτή τον αθλητικό σύλλογο Θετική Ενέργεια.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν ο Σαράντης Νίκογλου, ο Γιώργος Μπαλταζίδης και ο Pedro Pablo που αγωνίστηκαν στο στυλ του Grappling, με κανονισμούς Submission only, αποσπώντας ισοπαλία.

Επίσης αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου, στο στυλ του Shidokan Karate Triathlon rules με 1ο γύρο στο στυλ του παραδοσιακού knock down, 2ο γύρο στο στυλ του K1 Kick Boxing και στον 3ο γύρο στο στυλ του Grappling, όπου αντιμετώπισε τον Φίλιππο Φουφίκο από τον Βόλο στο Main Event της βραδιάς παίρνοντας την νίκη με πνιγμό Triangle Choke κερδίζοντας το έπαθλο του Best Fighter της βραδιάς.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του Kinesis Αντώνης Γιαννακίδης που εκτέλεσε και κεντρικός διαιτητής σε ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης.
Επόμενος στόχος της ομάδας είναι η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Fighting Show 6 στο Κιλκίς, στις 23 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Βικτώρια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.