Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Σε καλή μέρα ο "Άτλας" Κιλκίς στον αγώνα με τον "Αλέξανδρο" Αξιούπολης


Δελτίο Τύπου
 "Άτλαντα" Κιλκίς

Match day η 25η Σεπτεμβρίου 2021 για τον Α.Π.Ο. ΑΤΛΑ Κιλκίς, όπου το αγωνιστικό τμήμα των κορασίδων του συλλόγου αναμετρήθηκε σε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα του ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αξιούπολης.

Η ομάδα του ΑΤΛΑ έδειξε να βρίσκεται σε καλή μέρα, κερδίζοντας και τα τέσσερα σετ του αγώνα (25-8, 25-21, 25-24, 25-12) με τις νεοφώτιστες Κιλτίδου Ηλιάννα και Μπακύρτση Ναταλία να κάνουν την έκπληξη, δείχνοντας, έτσι, να είναι το μέλλον του Συλλόγου. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι προπονητές των ομάδων έκαναν αρκετές αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία στα κορίτσια να δείξουνε πως αξίζουν μια θέση στις ομάδες τους, ενώ ο ΑΤΛΑΣ συνολικά έπιασε μια αρκετά καλή απόδοση, πράγμα που αποτυπώθηκε και στα σετ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η προσπάθεια τους σταματάει εδώ, μιας και η προετοιμασία συνεχίζεται. 

Τόσο η ομάδα του ΑΤΛΑ όσο και του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, στης οποίας των πάγκο βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος, ο κ. Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, σαφώς και χρειάζονται περισσότερη δουλειά, μιας και φάνηκε η απειρία των κοριτσιών σε συνθήκες αγώνα. 

Η ομάδα του ΑΤΛΑ, αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μπακύρτση, ο οποίος για μια ακόμα χρονιά βρίσκεται στο τιμόνι των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου, με τον Γεώργιο Χειρούλη να αναλαμβάνει αυτά των ακαδημιών. Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6970667178 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.