Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (28/9/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μαζική συμμετοχή στα Κ6
"Λιονταράκια" και "Μπέμπηδες" αποτελούν τις δύο ομάδες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Κατηγορία Κ6. Γεννηθέντα το 2016 και το 2017, τα παιδιά έχουν δίπλα τους σε κάθε προπόνηση τέσσερις προπονητές που τα καθοδηγούν, παίζουν μαζί τους και "χτίζουν" μια πολύ όμορφη σχέση.

Θυμίζουμε πως οι γεννηθέντες το 2017 έχουν δωρεάν συνδρομή για όλη την χρονιά, σε μια πραγματικά σπουδαία κίνηση που έχει θεσπίσει η διοίκηση του συλλόγου.

Προπόνηση τερματοφυλάκων με Στέφανο Αϊβαλιώτη

Με εντατικούς ρυθμούς και διάθεση συμμετέχουν οι τερματοφύλακες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς στις προπονήσεις υπό την τεχνική καθοδήγηση του Στέφανου Αϊβαλιώτη.

Σύγχρονες προπονητικές μονάδες, που δίνουν στους νεαρούς άσους την ευκαιρία να βελτιώσουν τα τεχνικοτακτικά τους στοιχεία, και να δείξουν το ταλέντο τους, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στους αγώνες που δίνουν με τις ομάδες τους.

Οι προπονήσεις διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι τερματοφύλακες μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία της Ακαδημίας.

Διασκέδαση με τους φίλους

Η Κυριακή είναι μέρα αφιερωμένη στα παιδιά, και στο Alexandros Sports Center διοργανώθηκε το "Κάνε το φίλο σου πρώτο σκόρερ"! Μια πραγματική γιορτή που οι ιθύνοντες του Αλέξανδρου Κιλκίς έχουν θεσπίσει εδώ και ενάμιση χρόνο και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Τα παιδιά έδωσαν πάσα στους φίλους τους, έπαιξαν σε ιδανικές συνθήκες και έβαλαν για ακόμη μια φορά πολλά γκολάκια.

Το ποδόσφαιρο παίζεται στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς, και η εικόνα στα γήπεδα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική.

Πλήθος παιδιών και ην φετινή χρονιά διάλεξαν τον Αλέξανδρο Κιλκίς για να ακολουθήσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Σε αυτό συντελούν το άρτιο προπονητικό επιτελείο, και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς ποδοσφαιριστές να προπονηθούν κάτω από τις πιο ιδανικές συνθήκες,

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο με Αλέξανδρο Κιλκίς

Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο ήταν η 22α Σεπτεμβρίου, με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς να διοργανώνουν μια όμορφη βόλτα μέσα στην πόλη για όσους ήθελαν να δουν από κοντά τα εμβληματικά μέρη της με τα πόδια, αλλά και δρομείς και ποδηλάτες.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν την γιορτή και συμμετείχε με πολλά παιδιά από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο τμήμα του Στίβου τα οποία συνόδευαν οι προπονητές Σπυριδούλα Μηναρετζή, Κωνσταντίνος Μηναρετζής και Ανδρέας Αβραμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.