Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18: Μια ανάσα από το Πανελλήνιο ρεκόρ, ο Δημήτριος Παυλίδης

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μια ανάσα από το πανελλήνιο ρεκόρ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, ο Δημήτρης Παυλίδης, και με επίδοση που τον κατατάσσει στην 4η θέση παγκοσμίως για το 2020.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, στις 5 Ιουλίου 2020, συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρ. Μακεδονίας στα Γιαννιτσά, με 5 αθλητές και αθλήτριές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατατάχθηκαν ως εξής:

• Στο αγώνισμα της Δισκοβολίας, ο Δημήτριος Παυλίδης, κατατάχθηκε στην πρώτη θέση, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ στα 60,90 m. και αγγίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία του των 61,22 m, που κρατά από το 1997.

Με την επίδοση αυτή και στην κατηγορία Κ18 αναρριχάται στην 4η θέση παγκοσμίως για το 2020.

• Στο ίδιο αγώνισμα, ο Ευάγγελος Παυλίδης, κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 42, 08 m., σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ.

• Σοφία Γεωργιάδου: 3η στα 200 m, με χρόνο 28,25’’
• Iωάννα Κουρογεωργάκη: 3η στα 1500 m, με χρόνο 6.14,72’’
• Βασίλειος Κολιούσκας : 7ος στο μήκος, 5,72 m

O Δημήτριος και ο Ευάγγελος Παυλίδης προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στις 25 και 26 Ιουλίου 2020. Οι 2 αθλητές συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία απέδειξαν ότι έχουν τα εχέγγυα να πετύχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές τους, Αλέξανδρος Παυλίδης και Σωτήρης Τσιώτρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές του Συλλόγου συγχαίρουν για μια ακόμα φορά τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τους εύχονται ολοένα και μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της αθλητικής τους πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.