Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος" (7/7/2020)

Δωρεάν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ
Αγαπητοί γονείς νοιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας για την σχολική χρονιά που σύντομα ολοκληρώνεται.

Για ακόμα μια χρονιά οι δομές μας ήρθαν πρώτες στην προτίμηση σας και γέμισαν με χρώματα και εμπειρίες από 674 υπέροχα παιδιά! Σας ενημερώνουμε πως οι δράσεις και οι παροχές μας προσανατολίζονται αποκλειστικά στα παιδιά, μεγιστοποιώντας την ποιότητα ενός ολοκληρωμένου παιδαγωγικού προγράμματος με στόχο την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών.

Επισημαίνουμε πως οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ αναμένεται να ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών, και σας προτρέπουμε για την έγκαιρη έκδοση της φορολογικής σας δήλωσης για το έτος 2019. 

Τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά και ποιοτικά σε όλες τις δράσεις των δομών μας, ενώ παράλληλα να επωφεληθούν με δωρεάν συμμετοχή στην καλύτερη ακαδημία κολύμβησης, ποδοσφαίρου και στίβου του Αθλητικού μας Κέντρου, Alexandos Sport Center. 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και αγάπη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας μας την 1η επιλογή προτίμησης για τα παιδιά σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά από τις 7:30 – 3:30μμ στα εξής τηλέφωνα και διευθύνσεις:

ΚΔΑΠ1 21ης Ιουνίου 12: 23410 29834

ΚΔΑΠ2 21ης Ιουνίου 30Α: 23410 24007

ΚΔΑΠ3 Ελευθερίου Βενιζέλου 49: 23410 70180

ΚΔΑΠ4 Ελευθερίου Βενιζέλου 37: 23410 70150

ΚΔΑΠ5 21ης Ιουνίου 30: 23410 70572

ΚΔΑΠ6 21ης Ιουνίου 18: 23410 80085

3η θέση στο διαγωνισμό ρομποτικής 
BuildCodePlay 

Τα αγαπημένα μας παιδιά Χαράλαμπος Ασλανίδης & Θεόδωρος Ναστούλας διαγωνίστηκαν το Σάββατο για τον τελικό του καλοκαιρινού διαγωνισμού BuildCodePlay και μετά από σχεδόν 40 ώρες προετοιμασίας κατέκτησαν την 3η θέση ανάμεσα σε 17 ομάδες. 

Τους ευχαριστούμε για την υπέροχη εμπειρία να είναι μαθητές μας, για την σχέση που χτίσαμε και τα ρομποτικά μονοπάτια που διασχίσαμε και ευχόμαστε ότι καλύτερο! Καλό καλοκαίρι σε όλους και είθε να καταφέρουμε να αναπτύξουμε τις αρετές της υπομονής, της ομαδικότητας, της ταπεινότητας, της καρτερικότητας, της συνεργασίας και πάνω από όλα της αγάπης, αρετές που συναντήσαμε σε αυτά τα υπέροχα παιδιά.

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Goran Mihajlovic για την άρτια διοργάνωση του διαγωνισμού, για το ήθος και το έργο που προσφέρει. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας επέλεξαν και φέτος για την ρομποτική χρονιά των παιδιών τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την αρχή του φθινοπώρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.