Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

''Νέες/Νέοι και Πολιτική το 2019'', μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης

Δελτίο τύπου Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης 
Τετάρτη απόγευμα 17.04 στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Ηabitat της πόλης μας ένα πάνελ αποτελούμενο από 9 νέους ενεργούς και πολιτικοποιημένους πολίτες εξέθεσε τα επιχειρήματα του προς το κοινό του Κιλκίς, το οποίο έδωσε το δυναμικό παρών (90 άτομα περίπου) και αγκάλιασε την -ξεκάθαρα πολιτική, μα όχι κομματική- προσπάθεια αυτή.

9 νέες και νέοι από το Κιλκίς, την Παιονία και την Θεσσαλονίκη, όλες και όλοι πολίτες που ζούνε στο πετσί τους το σήμερα, που αγαπάνε την Δημοκρατία και την Ελλάδα ''άπλωσαν'' τις απόψεις τους προς κρίση και διάλογο, χωρίς παρωπίδες και καλούπια.

Η προσπάθεια των κ.κ.: Χρ. Γιαννέλου Αν. Κάννη, Β. Νικολαΐδη, Μ. Μιχαηλίδου, Β. Γεωργίου και φυσικά των στελεχών του ΚΕ.ΑΣ.Μ., Ελ. Παπαχατζοπούλου, Κ. Νταγκίνη, Μ. Θεοχαράκη και Μαρκόπουλου Χ. Θ. είχε σκοπό να δείξει στο ευρύτερο κοινό ότι πράγματι υπάρχουν άτομα της νέας γενιάς που δεν αγαπάνε τον καναπέ μα αγαπάνε την προσφορά προς την κοινωνία, την σκληρή δουλειά και την συμμετοχή στην πολίτικη. 

Υπάρχουν νέες και νέοι που αγαπάνε την Πατρίδα αυτή και θέλουν να την δουν να προκόβει. Θέλουν να μείνουν εδώ, να εργαστούν εδώ, να κάνουν οικογένειες εδώ.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί, επιχειρηματικοί, κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς, ενδεικτικά θα αναφέρουμε την κυρία Ανανιάδου Αναστασία, Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου Κιλκίς και Δικηγόρο, λαμπρό παράδειγμα συμμετοχής νέου στην πολιτική.

To think tank νέων ΚΕ.ΑΣ.Μ. συνεχίζει ακάθεκτο, υπόσχεται ακόμη περισσότερες παρόμοιες κινήσεις στην Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και σε κάθε τόπο που βρίσκονται μέλη, φίλοι και στελέχη του. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.