Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2019, στο Επιμελητήριο Πιερίας, ημερίδα που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που δραστηριοποιούνται σε θέματα προστασίας των κοινωνικών δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και αναπτύχθηκαν ζητήματα που αφορούν τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, αντιπροσωπεία μαθητών της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, αστυνομικό προσωπικό και πλήθος πολιτών, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά.

Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει με παρόμοιες δράσεις να συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, με στόχο την εξασφάλιση της προστασίας όλων των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και τη βελτίωση της καθημερινής τους διαβίωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.