Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Κιλκίς: Τεράστια επιτυχία της μουσικοθεατρικής παράστασης «Το τραμ το τελευταίο»


Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η μουσικοθεατρική παράσταση «Το τραμ το τελευταίο». Η διοργάνωση της παράστασης έγινε από το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» και αποτελεί συνέχεια μιας σειράς αφιερωμάτων στο ελληνικό τραγούδι με φετινό θέμα τα αρχοντορεμπέτικα.

Ως Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα το Δήμο Κιλκίς για τη στήριξή του, καθώς και για την παραχώρηση του χώρου.

Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν οι συντελεστές της παράστασης αλλά και τα τμήματα μουσικής και θεάτρου του «πόλις», που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανέβασαν μια αρτιότατη και αξιομνημόνευτη παράσταση.

Πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το υπέροχο κοινό, που με το κέφι και τη ζωντάνια του γέμισε την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου και μας θύμισε την ανάγκη και την όρεξη που έχει ο κόσμος του Κιλκίς για ποιοτικό θέαμα.

Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του κόσμου και υποσχόμαστε πως την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.