Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ελένη - Λένα Αναστασιάδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Ελένη - Λένα Αναστασιάδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1958 και μέχρι το 1967 έζησα στο Κιλκίς. Τελείωσα τις σχολικές μου υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη και το 1981 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο στην Ιταλία όπου έκανα και μεταπτυχιακό το 1982 με θέμα την πολεοδομία. 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησα να εργάζομαι στο ιδιωτικό μου γραφείο στο Κιλκίς και ασχολήθηκα με μελέτες εργολάβων και ιδιωτών, επιχειρήσεις, σχολεία και πολεοδομικές μελέτες. Στο διάστημα αυτό τελείωσα την Σχολή ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ επειδή με ενδιέφερε πολύ η εκπαίδευση με την οποία κατά διαστήματα ασχολήθηκα παραδίδοντας μαθήματα αρχιτεκτονικού σχεδίου στο ΔΙΕΚ Κιλκίς. Από το 1983 συνεργάστηκα με την Κτηματική Τράπεζα, μετά με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Μέχρι και σήμερα εξακολουθώ να είμαι εκτιμητής μέλος του ΣΕΚΕ και των πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ.

Υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΕ Τέχνης Κιλκίς την περίοδο που κατασκευάζαμε και δημιουργούσαμε τον ιδιόκτητο χώρο του συλλόγου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λαογραφικού Μουσείου Κιλκίς. Επίσης συμμετείχα και συμμετέχω ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ και του ΣΑΔΑΣ σε διαφορετικές επιτροπές που εδρεύουν στο Ν.Κιλκίς.

Από το 2008 έως το 2010 διετέλεσα πρόεδρος του συλλόγου μηχανικών Ν.Κιλκίς. Στην τελευταία θητεία της Νομαρχιακής Αρχής 2007 έως και το 2010 όπου και παραιτήθηκα ήμουν Νομαρχιακή Σύμβουλος Ν.Κιλκίς της μείζονος αντιπολίτευσης.

Το 2014 μετά την εκλογή μου στη Δημοτική Αρχή Κιλκίς διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ διετέλεσα Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς από τον Μάρτιο του 2017 έως και τον Αύγουστο του 2018.

Ήμουν άτυπα υπεύθυνη εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς στις αρχές του 2015 όταν το προσφυγικό θέμα είχε τη μεγαλύτερη έξαρση στο camp του Χέρσου. Διετέλεσα επίσης εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας του Δήμου Κιλκίς.

Η αποδοχή των συνδημοτών μου σαν αντιπολίτευση από τη θέση της Νομαρχιακής Συμβούλου αλλά και σαν Αντιδήμαρχος στον πιο βασικό τομέα του Δήμου, των τεχνικών έργων και της προεδρίας μου στην ΔΕΥΑ Κιλκίς με ωθούν να συνεχίζω να ασχολούμαι με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το γεγονός ότι αναγκάστηκα να παραιτηθώ από τη θέση της προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς αποδεικνύει ότι δεν εναρμονίζομαι με τα κακώς κείμενα χρόνων όποια κι αν είναι αυτά.

Γνωρίζοντας λοιπόν εκ των έσω πράγματα και τακτικές, δέχθηκα την πρόταση του Δημήτρη Αγαθόπουλου για να συμπορευτούμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Ειλικρινά πιστεύω ότι με τη συμμετοχή μου στα κοινά τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να εξομαλυνθούν οι λειτουργίες του Δήμου χωρίς πελατειακές σχέσεις και με γνώμονα την αναγκαιότητα και τις προτεραιότητες ώστε να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής στην πόλη και στους οικισμούς του Δήμου Κιλκίς. Στόχος είναι η υγιής διαχείριση των προβλημάτων του Δήμου χωρίς υπόγειες διαδρομές, πελατειακές - πολιτικές σχέσεις και εκβιασμούς.

Την γραφειοκρατία μπορείς και να την ελέγξεις, ίσως και να την ξεπεράσεις, εκείνο που οφείλεις να διασφαλίσεις είναι το υγιές περιβάλλον εργασίας για τα υπηρεσιακά στελέχη έως και τον τελευταίο εργαζόμενο για να μπορείς να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα οράματα μπορούν προεκλογικά να είναι πολλά και ευφάνταστα. Η πραγματικότητα όμως και η καθημερινότητα είναι υπολειπόμενη.

Με την πεποίθηση λοιπόν ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέσα από την καινούργια διοίκηση του Δήμου Κιλκίς, με τον Συνδυασμό ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγαθόπουλο σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πιστή στις ηθικές αξίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.