Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Σχόλιο ΚΚΕ για την παρουσία κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΚΕ 
Οι υποψήφιοι και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, κατά την παρουσία τους στο Κιλκίς, μίλησαν σαν να μην έχουν κυβερνήσει αυτή τη χώρα, σαν να μην έχουν ευθύνες για τη διάλυση των κοινωνικών δικαιωμάτων και τη φτωχοποίηση του λαού, σαν να μην έχουν ψηφίσει μνημόνια μαζί με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και τώρα, μόλις πριν δυο μέρες, ψήφισαν μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ την προκλητική ρύθμιση υπέρ της «εθελοντικής εισφοράς των εφοπλιστών», την ώρα που οι λαϊκές – εργατικές οικογένειες τσακίζονται καθημερινά από τους άμεσους και έμμεσους φόρους.

Έχουν κοινούς στρατηγικούς στόχους και κοινά οράματα με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό και είναι έτοιμοι να στηρίξουν οποιοδήποτε επόμενο κυβερνητικό σχήμα που θα συνεχίσει να ξεζουμίζει το λαό, είτε με το ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη ΝΔ, παρά τις όποιες μεταξύ τους ψευτοαντιπαραθέσεις και ψευτοδιλήμματα. Αυτή μπορεί να είναι η μόνη τους προσφορά και χρησιμότητα.

Το πραγματικό δίλημμα, σήμερα, είναι αν θα συνεχίσει ο λαός στο γνώριμο αντιλαϊκό δρόμο ή θα κάνει βήμα στην κατεύθυνση της αντεπίθεσης, ενάντια στην ΕΕ των μονοπωλίων και την πολιτικής της, στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του.

Γι’ αυτό και ο λαός στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, πρέπει να κάνει αυτός τη διαφορά, γυρίζοντας την πλάτη στα κόμματα που τον έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση, δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού.

1 σχόλιο:

  1. Δυναμωστε το ΚΚΕ,ωστε οταν η ΝΔ θα κανει απολυσεις,αυτο δυναμωμενο θα κανει...απεργιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.