Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Τα νέα του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του ΒΗΜΑΤΙΖΩ και στον Οίκο Ευγηρίας (Γηροκομείο) Κιλκίς πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξη ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο κ. Καζαντζίδης μίλησε με τους εργαζόμενους, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα των ιδρυμάτων του Κιλκίς και ταυτόχρονα τους ανέλυσε τις προτεραιότητες της παράταξης όσον αφορά τις ευθύνες του δήμου για την εύρυθμη λειτουργία τους.

«Οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντός μας! ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς

➤Η Μαρία Αρχοντίδου, ιδιωτική υπάλληλος και τεχνικός υποστήριξης Η/Υ, με καταγωγή από την Πλαγιά του Κιλκίς, είναι το νέο μέλος της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με την οποία θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές.

Η Μ. Αρχοντίδου, πρώην μέλος των Αργοναυτών και της Παναγίας Σουμελά, είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Μανούδη και με τα δύο τους παιδιά μένουν οικογενειακά στην Κρηστώνη.

Καλωσορίζοντάς την στον συνδυασμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης έγραψε σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook(https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis):

«Η δημοτική μας ομάδα μεγαλώνει και γίνεται πιο δυνατή! Προχωράμε Μπροστά με ΟΡΑΜΑ! Μαζί μπορούμε καλύτερα!».
Η νέα δυναμική γυναικεία παρουσία στον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ είναι η καθηγήτρια Αγγλικών, Δώρα Νικολαίδου.
Καλωσορίζοντάς την, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης έγραψε σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook(https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis):

«Το Κιλκίς μπορεί καλύτερα! Γιατί Μαζί Μπορούμε καλύτερα! Προχωράμε μπροστά με ΟΡΑΜΑ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.