Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στις εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Tα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος θα συμμετάσχουν φέτος στις εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης της πόλης μας με σκοπό να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγήσουν και να απασχολήσουν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 07/09 στις 20:00 στο Νέο Πάρκο του κήπου για να γνωρίσετε και να χορέψουμε παρέα με την νέα μας ZUMBA Instructor Αγγελική Mαζαράκη.

Το Σάββατο το πρωί στις 11:00 θα σας περιμένουμε όλους στο ίδιο μέρος, καθώς φέρνουμε για εσάς στο Κιλκίς του HEHE ART, Play & Therapy από την Θεσσαλονίκη! Ένα μοναδικό εργαστήρι με υπέροχους ανθρώπους για να κατασκευάσουμε μαζί γονείς, παιδιά και δάσκαλοι τεράστιες γιγαντοκατασκευές με φυσικό πηλό, κάτι πρωτόγνωρο, διασκεδαστικό και εντυπωσιακό που σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Tην Κυριακή 09/09 στις 20:00, στο πάρκο του κήπου θα είμαστε όλοι εκεί να θαυμάσουμε την δασκάλα ρυθμικής μας Μαίρη Σπανουδάκη και την ομάδα της, να ενημερωθούμε για τα μαθήματα και να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο άθλημα που προστέθηκε στις δομές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος.

Παράλληλα, η ομάδα Στίβου με προπονητή τον κ. Μηναρετζή έχει ετοιμάσει για όλα τα παιδιά αθλοπαιδίες και σας περιμένει την Παρασκευή 07/09 στις 18:30 επί της 21ης Ιoυνίου, όπου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα τμήματα.

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη μας χαρά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.