Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Προσωρινή διακοπή ρευματοδότησης στους οικισμούς Ξηρόβρυση, Κορομηλιά, Πλαγιά, Αγία Κυριακή και Κορυφή

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος:

-από τις 8:00 έως τις 10:30 στην Ξηρόβρυση

-από τις 8:00 έως τις 14:30 στην Κορομηλιά

-από τις 8:30 έως τις 9:00 και από τις 14:00 έως τις 14:30 σε Πλαγιά, Αγία Κυριακή, Κορυφή εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά στους κατοίκους των προαναφερθέντων οικισμών να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.