Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Η εξαγγελία των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού


Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης
Ιατρός
Θα πραγματοποιηθεί σήμερα 8-9-2018 κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σε μια πρωτοφανή για τα χρονικά της ΔΕΘ επιχείρηση. 6.000 αστυνομικοί, 67 διμοιρίες των ΜΑΤ, μυστικοί πράκτορες του FBI και της CIA επιστρατεύτηκαν για να προστατέψουν τον μεγαλύτερο ΨΕΥΤΗ πρωθυπουργό, όλων των εποχών, ο οποίος θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να καλλιεργήσει κλίμα ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑΣ, «με ορίζοντα» τετραετίας.

Ο κ. Τσίπρας, ο άνθρωπος που παριστάνει τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ αυτός τύπος χωρίς ίχνος ντροπής θα εμφανιστεί στην συμπρωτεύουσα, στην μάνα του Θερμαϊκού για να ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΣΕΙ. Θα εμφανιστεί για μια ακόμα φορά στην Θεσσαλονίκη για να εξαγγείλει υποτίθεται το κυβερνητικό πρόγραμμα. Το ερώτημα είναι, ΠΟΙΟΣ τον πιστεύει;

Πώς να πάρεις στα σοβαρά έναν ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ τύπο που κάθεται μπροστά στον Άγνωστο στρατιώτη παρουσία του πρωθυπουργού της Γαλλίας κ. Ολάν ο οποίος βρίσκεται σε στάση Προσοχής γιατί τιμά το γεγονός της κατάθεσης στεφάνου και ο πρωθυπουργό της Χώρας σου να χαϊδεύει τα αχαμνά του, βαριεστημένος και ράθυμος. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ κ. Τσίπρα, ΑΚΟΥΣ; ή είναι ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ τα αυτιά σου.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν σε εμπιστεύεται και ΚΑΝΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ δεν σε παίρνει στα ΣΟΒΑΡΑ. Θα ξέρεις φαντάζομαι πως λέγονται αυτοί οι τύποι σαν και εσένα κ. ΤΣΙΠΡΑ. Λέγονται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. Ακριβώς. Θα έπρεπε κ. Τσίπρα, σαν Πρωθυπουργό, να σε εκτιμάει όλος ο Κόσμος, όλος ο ΛΑΟΣ. Εσένα σε ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. Γιατί, Έχεις αναρωτηθεί; Θα σου πω λοιπόν ΕΓΩ. Γιατί είσαι ένας ΨΕΥΤΗΣ, ένας ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, για αυτό δεν σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ δεν έκανες στην Χώρα που υποτίθεται ότι Κυβερνάς κ. Τσίπρα. Κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ. Αντιθέτως, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ. Μόνο ΚΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ που οδήγησαν πολλούς συνανθρώπους μας σε ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΦΤΩΧΙΑ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΚΟΠΕΤΟ, ΜΑΡΑΣΜΟ, ΘΡΗΝΟ, ΤΕΛΜΑ, ΒΟΥΡΚΟ, ΘΑΝΑΤΟ.

Αλλά ΕΣΥ, ΕΚΕΙ. ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ… ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να ΜΠΟΥΔΟΛΟΓΗΣΕΙΣ και για να ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΗΣΕΙΣ… ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ τους Έλληνες. ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΗΝΙΤΗ, ΡΑΚΕΝΔΥΤΟ και ΕΠΑΙΤΗ, ενώ ωστόσο, ΕΣΥ και η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. Οι υπόλοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ ας ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;

ΑΛΈΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.