Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Επίδειξη ενόργανης - ρυθμικής γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids and Junior 
Παρουσίαση των ομαδικών προγραμμάτων Zumba for Kids - Zumba junior, ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο νέο Πάρκο τού κήπου.
Με αφορμή την έναρξη της σεζόν και των παιδικών προγραμμάτων Zumba Kids & Zumba Junior αλλά και των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for kids και του γυμναστηρίου Kinesis-Gym σας ετοιμάσαμε μια μέρα με πολύ γυμναστική και με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά. Τα παιδιά της δομής και του γυμναστηρίου μας που θα σας παρουσιάσουν ένα δείγμα της δουλειάς που έγινε την περσινή χρονιά.

Σάββατο 8 Απριλίου λοιπόν στο θεατράκι του νέου πάρκου στον κήπο, στις 19:30 με 20:00 θα ξεκινήσουμε με την επίδειξη της αγωνιστικής ομάδας ενόργανης - ρυθμικής γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for kids, ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο προπονητής μας, ακροβατικής και ενόργανης γυμναστικής κ. Μάρκος Μαγδαλιανίδης. Η συνέχεια θα είναι εξίσου εντυπωσιακή καθώς η Zumba για παιδάκια θα έχει την τιμητική της. 

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου (Christine Papado) διεθνώς αναγνωρισμένη Zumba for Kids and Junior instructor με τις ομάδες Junior & Kids των δομών μας αλλά και του γυμναστηρίου μας Kinesis-Gym θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Zumba για παιδιά, η συμμετοχή σε αυτόν το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτεί, καθώς θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά μέλη και μη των δομών και του γυμναστήριο μας και επειδή θα είναι πάρτυ, μπορούν να συμμετέχουν και μεγάλα "παιδιά".

Σας περιμένουν λοιπόν όλους σήμερα, όλους, μικρούς και μεγάλους, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.