Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Τετραήμερη εκδρομή σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη

Ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ" διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή σε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2018 με τρεις (3) διανυκτερεύσεις. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2341076560 & 6973002425



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Αναχώρηση στις 08.00πμ. το πρωί από την Πλατεία Γαλήνης (πρώην Ζωοπάζαρο) Κιλκίς. Νωρίτερα το λεωφορείο θα περάσει από το Πολύκαστρο για να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες από το Δήμο Παιονίας. Στάση για καφέ σε ενδιάμεσο σταθμό της Εγνατίας Οδού και συνεχίζουμε για την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Στις 03.00μμ. το μεσημέρι αναχώρηση από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για Σαμοθράκη. Άφιξη στις 05.30μμ. το απόγευμα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας και οδεύουμε για την Χώρα της Σαμοθράκης όπου θα διανυκτερεύσουμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωϊνό στο ξενοδοχείο ξεκινάμε την περιήγηση στο νησί της Σαμοθράκης όπου θα δούμε τους αρχαιολογικούς χώρους, τις βάθρες με τους καταρράκτες, τις παραλίες και θα απολαύσουμε τις γαστρονομικές γεύσεις (γεμιστό κατσικάκι, τοπικά γλυκίσματα κτλ.).

Ο περίγυρος του νησιού θα γίνει με τοπικό λεωφορείο και ντόπιος κάτοικος της περιοχής θα μας ξεναγήσει σε κάθε όμορφη γωνιά του νησιού. Το απόγευμα επιστροφή στη Χώρα για να θαυμάσουμε τον πύργο των Γαλετούζων με τον απαλό φωτισμό που τον αναδεικνύει το σούρουπο και να γευθούμε το τοπικό τσίπουρο με τους καλομαγειρεμένους μεζέδες. Προαιρετική διασκέδαση σε τοπικό εστιατόριο με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Αναχώρηση το πρωί από τη Χώρα της Σαμοθράκης με κατεύθυνση προς την Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου στον οικισμό Αλώνια και κατόπιν στο λιμάνι της Καμαριώτισσας. Το μεσημεράκι αποχαιρετάμε το όρος Σάος και την Σαμοθράκη με επόμενο προορισμό την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το απόγευμα μετά την τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μπορούμε να απολαύσουμε ένα καφέ δίπλα στον χαρακτηριστικό φάρο της πόλης. Το βράδυ ακολουθεί δείπνο με διασκέδαση σε ξενοδοχείο στη Χιλή όπου θα διεξαχθεί το 10ο πανελλήνιο αντάμωμα συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδος. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Αναχώρηση το πρωί από την Αλεξανδρούπολη. Στάση στο Μοναστήρι στης Παναγίας του Έβρου στη Μάκρη για προσκύνημα. Επίσκεψη στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου Τραπεζουντίου που βρίσκεται στην υπό ίδρυση πόλη Ρωμανία του νομού Ροδόπης. Το μεσημέρι στάση στη Νέα Πέραμο Καβάλας και άφιξη στο Κιλκίς.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μερικώς ως προς την περιήγηση στο νησί της Σαμοθράκης.

Τιμή Συμμετοχής 145 €

Περιλαμβάνονται: η μεταφορά με το λεωφορείο, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, η διαμονή στα ξενοδοχεία, η περιήγηση στη Σαμοθράκη (εκτός εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο) καθώς και το δείπνο και η διασκέδαση του Ανταμώματος στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.