Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την πρώτη τοποθέτησή τους σε νησιά της χώρας

Την πρωτοβουλία για παροχή έκπτωσης 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που πρόκειται να στελεχώσουν τις δομές εκπαίδευσης των νησιών της χώρας, για το σχολικό έτος 2018-2019, αποφάσισαν να επαναλάβουν, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Η επιτυχημένη δράση, που για πρώτη φορά έλαβε χώρα την προηγούμενη χρονιά και έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους αναπληρωτές, επαναλαμβάνεται και φέτος, και αφορά στην πρώτη τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία των νησιών, καθώς από 1/1/2019 το μέτρο το Μεταφορικού Ισοδύναμου, στο οποίο έχει προβλεφθεί η εξίσωση του κόστους μεταφοράς της μετακίνησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, θα εφαρμοστεί σε όλα τα νησιά της χώρας.

Οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 5/9/2018 έως και 11/9/2018. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης είναι η σχετική Υπουργική Απόφαση που αναφέρει την πρόσληψή τους και η Αστυνομική τους Ταυτότητα. Να σημειωθεί, δε, πως η έκπτωση αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών μέχρι και το τελικό νησί στο οποίο αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Οι εταιρείες που παρέχουν την έκπτωση είναι: AEGEAN SPEED LINES, ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONIAN GROUP (IONISSOS FERRIES, LEVANTE FERRIES, ZANTE FERRIES), SEAJET, SUPERFAST FERRIES,ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε KEFALONIAN LINES, MINOAN LINES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΕ, ΝΕ ΝΗΣΩΝ ΠΑΞΩΝ, ΗΛΙΔΑ ΝΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.