Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Λύκειο Γουμένισσας: Δεν κάνουν μαθηματικά γιατί δεν έχουν μαθηματικό

Υπογράφει Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Γουμένισσας
Από 12-9-2016, δηλαδή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές του σχολείου μας δε διδάσκονται το μάθημα των Μαθηματικών, λόγω μη κάλυψης του κενού της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Ο Δ/ντής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Κιλκίς κ. Αθανασόπουλος κατά τις συνεχόμενες τηλεφωνικές οχλήσεις, μας ενημερώνει ότι έχει ζητήσει νέα πρόσληψη εκπαιδευτικού, προκειμένου να καλυφθεί το κενό της Γουμένισσας, αλλά και πως υπάρχουν αρκετά ακόμη κενά σε σχολικές μονάδες του νομού Κιλκίς και το υπουργείο δεν προχωράει σε προσλήψεις ανάλογες των αναγκών του νομού Κιλκίς.

Έτσι με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα και υπολογίζοντας πως οι μήνες διδασκαλίας έως 15 Ιουνίου του 2017 είναι οκτώ (8), αφαιρώντας τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα τελικά απομένουν εφτά (7) μήνες, δηλαδή οι μαθητές έχουν χάσει το 14% των διδακτικών ωρών.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία της κυβέρνησης για τη δημόσια εκπαίδευση και την προσπάθειά της να περιορίσει την παρα-εκπαίδευση και τα φροντιστήρια, για αυτό το λόγο έχει σταλεί σχετικό έγγραφο προς τον ίδιο τον υπουργό παιδείας κ.Φίλη, στον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ανανιάδη, στους Βουλευτές του Νομού Κιλκίς με την παράκληση να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση στελέχωση του Λυκείου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.