Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Κιλκίς, κατά τους μήνες Οκτώβριος 2016 - Ιανουαρίος 2017, οι ενημερωτικές εσπερίδες – συναντήσεις που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με θέμα «Γονείς! Ο καθρέφτης των παιδιών» και εισηγήτρια την κ. Γεωργία Μπάρου, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Θεσσαλονίκης- Β. Ελλάδος. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και οι εγγραφές.

Συνολικά, από τον Οκτώβριο 2016 έως τον Ιανουάριο 2017 έχουν προγραμματιστεί τέσσερις συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ημέρα Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Οι εισηγήσεις θα είναι ανοιχτές με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν συμμετοχή για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών. Στο τέλος των συναντήσεων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους από τους συμμετέχοντες συμπληρώσουν το 75% του συνόλου των συναντήσεων.

Το πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016: Θέμα «Γονείς! Ο καθρέφτης των παιδιών». Εισηγήτρια η κ. Γεωργία Μπάρου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Θεσσαλονίκης- Β. Ελλάδος.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016: Θέμα «Προσφυγικό: Σύγχρονες Προσεγγίσεις». Εισηγητής ο κ. Αθανάσιος Ε. Χαρίσης, Δρ. Παιδαγωγικής – Θεολόγος και Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016: Θέμα «Εφηβεία – Σεξουαλικότητα». Εισηγητής ο κ. Γεώργιος Φραγγίδης, Ιατρός Γυναικολόγος.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017: Θέμα «Ετερότητα: Παράγοντας διομαδικών συγκρούσεων;». Εισηγήτρια η κ. Σωτηρία Α. Καρολίδου, Μ.Α., Μ.Sc. Φιλόλογος – Θεολόγος και Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.