Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Αγιασμός των ομάδων βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Με την ευλογία και τις ευχές του πατρός Γεωργίου για υγεία, δύναμη σωματική και ψυχική και μία επιτυχημένη πορεία, τελέστηκε και φέτος ο αγιασμός των ομάδων βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, την Κυριακή 9 του μηνός στο ΔΑΚ κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.

Η εκδήλωση ήταν σεμνή και πολύ οικογενειακή με την παρουσία γονιών, φίλων, διοίκησης, προπονητών και τέλος των αθλητών & αθλητριών του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Χειρούλης στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την επιλογή του Συλλόγου και την εμπιστοσύνη που δείχνουν, έκανε μία μικρή αναφορά για την δομή και φιλοσοφία λειτουργίας του Συλλόγου.

Εκ μέρους των προπονητών και των εξωτερικών συνεργατών μίλησε ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, ο οποίος απευθυνόμενος στους γονείς εξήγησε πως και οι ίδιοι τους γίνονται εκπαιδευόμενοι μέσα από την δια βίου μάθηση, συμμετέχοντας πάντα σε FORUM-σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΕΠΠΕ), για την καλύτερη και αρτιότερη εκπαίδευση των παιδιών τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πέρα από την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία ακολούθησε ένα πρόγραμμα αθλοπαιδιών από τα τμήματα των Ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.