Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Χαλκιδική: Σούφρωσαν και τα ηχοσυστήματα και τις φιάλες με τα ποτά

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό κλοπιμαίων που αφαιρέθηκαν το Σεπτέμβριο, μετά από διάρρηξη σε κατάστημα στη Χαλκιδική.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού και δύο συνεργών του για κλοπή, ο οποίος στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη μαζί με ένα 32χρονο υπήκοο Γεωργίας, για κατοχή ναρκωτικών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, ο 40χρονος μαζί με τους συνεργούς του, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας 50χρονου και αφαίρεσαν τρία μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου αξίας 6.000 ευρώ και φιάλες ποτών αξίας 2.000 ευρώ.

Έπειτα, ο 32χρονος προμηθεύτηκε τα παραπάνω μηχανήματα από τον 40χρονο και προσπάθησε να τα πουλήσει μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών συνελήφθη το απόγευμα της 14-10-2016 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε προκαθορισμένο ραντεβού για την αγοραπωλησία των τριών κλεμμένων μηχανημάτων ήχου, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Το απόγευμα της επομένης μέρας (15-10-2016) εντοπίσθηκε ο 40χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 ναρκωτικά δισκία χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.