Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Καθάρισαν εθελοντικά τον Λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Υπογράφει ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς 
"Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε, παρουσία υπάλληλων του δασαρχείου Κιλκίς, ο καθαρισμός του λόφου αγίου Γεωργίου με πρωτοβουλία του ''Συλλόγου φίλων ποδηλάτου Κιλκίς'' της κίνησης ''let's do it greece'' με την υποστήριξη του δήμου Κιλκίς παρουσία του αντιδημάρχου καθαριότητας Αντώνη Μανουσαρίδη τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια για την παρουσία του αλλά και την παροχή υλικού και οχήματος για την μεταφορά των σκουπιδιών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Λογδανίδη Γεώργιο υπεύθυνο του καταστήματος ''cosmote'' για την συμμετοχή του στην καθαριότητα καθώς και για την παροχή σακουλών και γαντιών μιας χρήσης. 


Τέτοια συμπαράσταση και υποστήριξη μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε τις περιαυτολογικές μας, και όχι μόνο, δράσεις.

'Παρευρέθησαν επίσης στην καθαριότητα το ''Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού'' με επικεφαλής την κυρία Κική Καναροπούλου καθώς και το 2ο γυμνάσιο Κιλκίς με επικεφαλής τον υποδιευθυντή Κιουφετζόγλου Θανάση και τις καθηγήτριες Καβοδοπούλου Βαρβάρα και Παυλίδου Σοφία'.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στους εθελοντές που παρά τις άσχημες καιρικές προβλέψεις παρευρέθηκαν στο προγραμματισμένο μας ραντεβού και βοήθησαν για τον καθαρισμό του Λόφου."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.