Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Προσκυνητές από τα Δωμάτια Καβάλας στην Μητρόπολη Κιλκίς

Ημερήσια εκδρομή στο Κιλκίς πραγματοποίησαν προσκυνητές από τα Δωμάτια νομού Καβάλας το Σάββατο 5 Απριλίου 2014.
Προσκύνησαν την Τίμια Κάρα του Αγίου Νεοφανούς Ραφαήλ από την Μυτιλήνη που βρίσκεται για προσκύνηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ξεναγήθηκαν στο Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς καθώς και άλλα αξιοθέατα.

Στο εκκλησιαστικό κειμηλιαρχείο, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ και εγκαινιάστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, βρίσκονται ιστορικές εικόνες του 18ου και 19ου αιώνα, οι οποίες συντηρήθηκαν και αποκατάσταθηκαν με μέριμνα του σεπτού μας Ποιμενάρχου, αλλά και λειτουργικά σκεύη και άμφια. Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος του Μουσείου π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.