Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Συνάντηση εργασίας Χρήστου Γκουντενούδη με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’
Με στόχο την καταγραφή των αιτημάτων που αναφέρονται στο διοικητικό τομέα του Δήμου Παιονίας αλλά και την ανταλλαγή ενδιαφερουσών απόψεων για τη βελτίωση της διοικητική διάρθρωσής του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’ κ. Χρήστος Γκουντενούδης είχε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 4 Απριλίου με το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κέντρο Πληροφόρησης και Πολιτισμού Πολυκάστρου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Ταταρίδης επαίνεσε τον κ.Γκουντενούδη για την ανάληψη της πρωτοβουλίας επικοινωνίας, η οποία υποδηλώνει τις βάσεις αλλά και την πρόθεση του υποψηφίου Δημάρχου για μια ειλικρινή συνεργασία, και στη συνέχεια του ανέπτυξε τις πάγιες θέσεις των εργαζομένων για θεσμικά και λειτουργικά ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

Στάθηκε κυρίως στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθώς η κινητικότητα και οι συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων έχουν αναδείξει με έντονο τρόπο τα οργανικά κενά, με ότι αυτό συνεπάγεται για την απόδοση έργου και υπηρεσιών, στην αξιολόγηση του προσωπικού και στις δημοτικές επιχειρήσεις για τις οποίες αμετακίνητη θέση του Συλλόγου είναι η κατάργησή τους και η μεταφορά του προσωπικού σε μόνιμες θέσεις στο Δήμο.

Ο κ. Ταταρίδης ζήτησε,ακόμη, τη συνέχιση, με περαιτέρω υποστηρικτικές κοινωνικές λειτουργίες, των προνοιακών δομών όπως και την ανάληψη από το Δήμο του τομέα καθαριότητας με επιπρόσθετες υπηρεσίες τη διαχείριση του στόλου οχημάτων και στερεών αποβλήτων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κατέγραψε τις απόψεις που κατατέθηκαν από τη Διοίκηση και από τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι το έμψυχο δυναμικό της Αυτοδιοίκησης εργάζεται ως επί το πλείστον με ευσυνειδησία και το έργο του αξιολογείται θετικά.

Επισήμανε δε ότι καθήκον της Διοίκησης είναι να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που αποτελούν τα κλειδιά της εργασίας και της συνεργασίας για το συμφέρον του τόπου και του δημότη.

Ο κ. Γκουντενούδης συμφώνησε, τέλος, με το διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζομένων σχετικά με τη διάθεση επιπλέον οικονομικών πόρων και θέσεων σταθερής απασχόλησης στην αυτοδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.