Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συνάντηση Νικολόπουλου με Τονικίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Συνάντηση με το προεδρείο του Επιμελητηρίου Κιλκίς είχε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της περιοδείας του στο Νομό ενόψει των Ευρωεκλογών.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Νίκος Νικολόπουλος συνομιλώντας με τα στελέχη του επιμελητήριου επεσήμανε και τα εξής:

«Ο επιμελητηριακός θεσμός έχει προσφέρει πολλά και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην οικονομία της χώρας. Ο ρόλος του είναι συνήθως παραγνωρισμένος και θα πρέπει να γίνει μία αποκατάσταση της αλήθειας στο σημείο αυτό. στο σημείο αυτό. 

Η Κεντρική Διοίκηση του Κράτους, τα Υπουργεία που δραστηριοποιούνται σε επιτελικό επίπεδο χρειάζονται αποκεντρωμένες υπηρεσίες για να ασκήσουν το έργο τους με χαμηλό κόστος, με οργάνωση και αποτελεσματικότητα στοιχεία που διαθέτουν τα επιμελητήρια της χώρας, τα οποία είναι διοικητικά και διαχειριστικά αυτοδύναμα.

Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι η απόφαση περί προαιρετικής καταβολής του τέλους προσφοράς των υπηρεσιών τους προς τα μέλη τους υπήρξε πρόχειρη και θεσπίστηκε χωρίς μελέτη και έρευνα, πρέπει δε να αρθεί, ώστε να αποκατασταθεί ένας ορθός και αποτελεσματικός μηχανισμός της δημόσιας οικονομικής ζωής.

Τέλος είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για την παρέμβαση που είχε κάνει στην Βουλή με την πρόταση για την μείωση των τιμών στα καύσιμα, προκειμένου να μην φεύγουν από το Κιλκίς για τα Σκόπια όπου βρίσκουν 32% φτηνότερη την βενζίνη, 26% το πετρέλαιο κίνησης και 39% το υγραέριο κίνησης. Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που συμβαίνει στην Τεργέστη της Ιταλίας. Με την πρόταση αυτή η ωφέλεια του κρατικού προϋπολογισμού μπορεί να φτάσει με συντηρητικούς υπολογισμούς στα 2,2 εκ ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.