Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Ρούσσου στο Βαπτιστή

Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής, Αλλά…ζω» Ιωάννα Ρούσσου συναντήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βαπτιστή, της ομάδας ποδοσφαίρου και κατοίκους του χωριού.
Καθώς ο σχεδιασμός του προγράμματος της Πρωτοβουλίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, η κ. Ρούσσου ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής, τη δράση των συλλόγων, τις προτάσεις των δημοτών. Η υποψήφια δήμαρχος επεσήμανε τη σπουδαιότητα των τομέων της κτηνοτροφίας και γεωργίας, τις ευκαιρίες που χάθηκαν, τα προεκλογικά παιχνίδια.

« Ο πρωτογενής τομέας είναι μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Αν πάψει δεν έχουμε μέλλον. Είναι απαραίτητη η καθοδήγηση από το δήμο για να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι νομίζαμε. Τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα απ’ ότι περιμέναμε.

Έργα υποδομής που έπρεπε να είχαν γίνει όταν τα χρήματα υπήρχαν δεν έγιναν ποτέ. Τα προγράμματα ΕΣΠΑ χρησίμεψαν μόνο για έργα βιτρίνας. Καμιά μέριμνα για δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών. Ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας προεκλογικά. Εμείς δεν είμαστε πολιτικάντηδες. Θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.