Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

9ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Λαγκαδά

Το 9ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών διοργανώνει το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 ο Α.Σ. Μυγδονίας στο δημοτικό γυμναστήριο Λαγκαδά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Λαγκαδά.
Η διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν 600 αθλητές από 80 σωματεία από την Ελλάδα, την Αλβανία και την Κύπρο, αφορά σε αγώνες επίδειξης πολεμικών τεχνών (παγκράτιο, ΜΜΑ, Taek Won Do, Tae Bo, Aikido), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις αθλητικές διοργανώσεις που προβάλλουν τα υγιή ιδεώδη του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Το 9ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία συνάντησης 600 αθλητών από 80 συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά ταυτόχρονα και επίδειξης της δεξιοτεχνίας των αθλητών που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες στο ευρύ κοινό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τους αγώνες, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που καταβάλλουν να αναδείξουν τη χαρά της άθλησης», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το 9ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Απριλίου, από τις 17.00 έως τις 21.00 στο δημοτικό γυμναστήριο Λαγκαδά και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, από τις 9.30 έως τις 15.00 στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου