Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κορδελιό, Εύοσμο Αμπελόκηπους ενόψει του 9ου Διεθνή Μαραθώνιου δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (05-04-2014) κατά τη διάρκεια τέλεσης Λαμπαδηδρομίας, πλαίσια 9ου Διεθνή Μαραθώνιου δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος θα ξεκινήσει από την Παλαιά Πέλλα και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της και την ασφάλεια των δρομέων, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :
(1) Στον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου δεν θα επιτρέπεται από 15:00΄ ώρα η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, από την οδό Μοναστηρίου μέχρι την οδό Εθνικής Αντιστάσεως και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την οδό Κατσαντώνη και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Κατσαντώνη, από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την οδό Φλώρου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Φλώρου από την οδό Κατσαντώνη μέχρι την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, από την οδό Φλώρου μέχρι το ύψος της Πλατείας Ευόσμου (οδός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ) και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

(2) Στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, δεν θα επιτρέπεται από 16:00΄ ώρα η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, στην οδό Αγίας Παρασκευής, από την οδό Μοναστηρίου μέχρι την οδό Θ. Χατζίκου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Θ. Χατζίκου, από την οδό Αγ. Παρασκευής μέχρι την Λεωφ. Δενδροποτάμου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην Λεωφ. Δενδροποτάμου, από την οδό Θ. Χατζίκου μέχρι την οδό 28ης Οκτωβρίου και μόνο στο ρεύμα πορείας προς την οδό Καραολή Δημητρίου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από την Λεωφ. Δενδροποτάμου μέχρι την οδό Μ. Αλεξάνδρου και μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς ανατολικά, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, από την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι την πλατεία Επταλόφου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

- Από τις 14.00΄ έως τις 18.30΄ ώρα, δεν θα επιτρέπεται επίσης η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων πέριξ της πλατείας Επταλόφου και συγκεκριμένα στις συμβολές τις με τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Ελ. Βενιζέλου και Γ. Χαλκίδη.

- Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης από ώρα 16.00΄ και μέχρι το πέρας της λαμπαδηδρομίας θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις της παραγράφου (2) .

- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους.

(3) Επίσης, κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δεν θα επιτρέπεται από ώρα 17.00΄ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, στην οδό Ν. Κουντουριώτη, από τον κόμβο Δικαστηρίων μέχρι το ύψος της Λεωφ. Νίκης και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην Λεωφ. Νίκης, από την ύψος της οδού Ν. Κουντουριώτη μέχρι την Πλατεία Λευκού Πύργου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

- Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

- Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις διαδρομές και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου